fbpx
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Heerlijk eten, lekkere wijnen en leuk gezelschap. Echt Top!

“Eerst en vooral, het bezoek aan de bio wijnboer, dat was geweldig, al was het maar omdat hij hét cliché heeft doorprikt: de wijn was lekker en smaakvol. Zijn domein is feeëriek, hij wist de hele tijd mijn aandacht te houden (een uitdaging bij mij) en de zeldzaamste orchidee groeit daar… Alstublieft! Daar valt mijn mond van open!

Dan was er de uitstap met de truffelzoeker. De timing was perfect, niet te lang, niet te kort… Ik merkte dat toen de hond in extase ging omdat hij een ‘tartufo bianco’ had gevonden ik spontaan mee ging in dat beestje haar enthousiasme. Toen ik achteraf besefte dat die hond op 1 uur tijd € 400 bij elkaar had gesnuffeld, heb ik wel even nagedacht over een carrièreswitch… Wat rondsnuffelen in een hondenpak, ik zie het helemaal zitten.

Maar hét hoogtepunt moet zijn dat ik in die 6 dagen het gevoel had er 14 dagen tussenuit te zijn. De combinatie van fijn eten, lekkere wijnen en dat alles in interessant en leuk gezelschap… echt top!”

Julie Leus