fbpx
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Mijn katoenen jubileum bij Alloux

Er is een uitspraak die meteen in me opkomt als ik even stilsta bij mijn katoenen jubileum bij Alloux. Voor degenen die net het einde van de vorige zin een tweede keer hebben gelezen, de oorsprong van deze term vind je op de website van Onze Taal. Die uitspraak is “Time Flies When You Are Having Fun”. Want ‘fun’ of ‘plezier’ houdt voor mij in dat ik elke dag opnieuw kan én mag doen wat ik het liefste doe. De veelzijdige research die bij Alloux aan een nieuw reisontwerp voorafgaat, is een van mijn liefste bezigheden. De geschiedenis en cultuur, culinaire specialiteiten, ongerepte locaties zoeken … onontgonnen paden bewandelen. Kan het zijn dat ik bij Alloux élke dag iets nieuws leer over de wijde wereld waarin we leven? Daar antwoord ik volmondig ‘ja’ op. De wereld is groot. Bij Alloux gaan we onverminderd voort met het zoeken naar de meest unieke belevingen en ongerepte bestemmingen. Caroline leidt deze niet aflatende zoektocht sinds enkele jaren. Het bracht haar naar de meest bijzondere plekken waar ze onvergetelijke belevingen meemaakte. Dat ik compagnon de route ben geworden in deze zoektocht vind ik een hele eer.